Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 11. 2014

Kosa sjajna kao sunce u jesenjim danima

A i ostatkom godine...

Sjajna i skoro zaslepljujuća kada se pogleda direktno u nju ili kosa u kojoj možete da se ogledate, to je vaš san? Ne morate više da sanjate jer je SML tu da vas podseti kako to možete postići blistavu kosu bez skupih tretmana i odlaska kod frizera.

Naravno, uslov je da imate zdravu kosu u startu a ako je bojena, da je adekvatno negovana, jer ako imate kosu koja je prošla sito i rešeto, nema tog trika koji će vam pomoći da ona preko noći ozdravi i zablista!

Dakle, prvo i osnovno- hladno ispiranje! Da budemo realni, onoliko hladno koliko možete podneti, ali hladna voda na kraju pranja će zatvoriti kutikulu dlake koja se širi i otvara od tople vode i tako ćete dobiti glatke vlasi koje bolje reflektuju svetlo!

Bitno je i da redovno uklanjate talog koji ostavljaju proizvodi koje koristite iz kose. Da biste to uradili, samo dodajte 30 grama jabukovog sirćeta u šampon i dobro isperite, pa posle stavite hidratantnu masku za kosu. Sirće će pomoći da se talog prirodno razloži i da kosa ponovo dobije svoj sjaj.

Ok, ova metoda nije za svaki dan ali je izuzetno efektivna kada vam je instant i za neku priliku potrebna super sjajna kosa. Pegla i figaro su najbolji ispravljači kutikule dlake i posle jednog prolaza, ne samo što je svaka vlas na mestu već i sjaji punim sjajem. Napominjemo, ovo je samo za povremeno korišćenje inače ćete dobiti suštu suprotnost lepoj, zdravoj i sjajnoj kosi.

I naravno, tu su i serumi, sprejevi ili balzami koji se koriste posle pranja i ne ispiraju i koji naravno pomažu u postizanju tog raskošnog sjaja svojim formulama, koje pri tom i neguju.

Izdvojili smo i neke favorite samo za vas!

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search