Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 07. 2014

Dolce & Gabbana lansiraju liniju za negu kože

Za kožu kao sa modne piste...

Dolce & Gabbana svojoj postojećoj beauty liniji dodaju i proizvode za negu kože.

Brend je kreirao ovu liniju u saradnji sa P&G Prestige, korporacijom koja stoji iza najprestižnijih parfema i kozmetike na svetu, da bi svojim mušterijama ponudio nov način za postizanje zdrave kože koja sija.

’’Dolce & Gabbana Skincare se zasniva na jednoj jednostavnoj činejnici: prelepa koža, puna života koja ima moć da očara. Prava lepota isijava radošću, ona je prirodna i povrh svega,stvarna’’ rekao je Domenico Dolce o ovom lansiranju.

U srcu proizvoda je Gold Flavo-Silk Tricomplex, prirodno razvijeni kompleks koji daje koži mekoću, punoću i zdrav izgled, kao što možemo da vidimo na manekenkama na D&G revijama. Uz to, tu su i maslinovo ulje i vitamin B3, za ekstra hidrataciju.

Postoji osnovna, Essential linija i ekskluzivnija Aurelaux linija za naprednu negu, koju čine maska, serum, krema i gel za područje oko oka.

Elegancija sa kojom su proizvodi formulisani je veoma primetna, jer se vizija dizajnera spojila sa vrhunskim umećem laboratorija P&G, pa je rezultat ova linija koja obećava koži negu kakvu zaslužuje.

 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search