Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 10. 2015

95. rođendan francuskog Vogue-a

Velika žurka za veliki rođendan

Francuski Vogue je napunio 95 godina i tim povodom je u okviru Nedelje mode u Parizu održana velika žurka.

Emmanuelle Alt, urednica ovog izdanja, je ovim povodom izjavila da želi da vidi kako ljudi plešu sve dok ih stopala ne zabole. Kanye West je u svom stilu izjavio da se najviše raduje piću, dok je Christopher Kane bio u poslovnom duhu i pohvalio se da radi na sledećoj kolekciji.

Uz neon znak "Let’s Dance" neka od najpoznatijih imena modnog i sveta šoubiznisa su bili tu da uveličaju ovaj veliki rođendan. Gigi Hadid, Kendall Jenner, Jared LetoRihanna, Giambattista ValliLaetitia CastaDoutzen Kroes samo su neka od imena, a njima su se pridružili urednici modnih magazina i fotografi, još modela, među kojima su  Lily Donaldson, Stella Maxwell, Barbara Palvin, zatim Zoe Kravitz u kreaciji pravo sa Balenciaga piste, a puna hvale je bila Isabeli Fontana, koja je izjavila da je znala da je uspela onog trenutka kada se slikala za Vogue Paris.

Pored Altove, koja je u srebrnom kombinezonu oživela 80-te, koje su i bile tema žurke, sjajno se zabavljala i Anna Dello Russo, urednica Vogue Japan izdanja. Takođe, Rihanna, koja se pojavila u providnoj, maxi haljini je izjavila da je zabava sjajna, dok je Natasha Poly izazvala uzdahe u svojoj crnoj, providnoj kreaciji.

Još jednom je francuski Vogue okupio poznate sa svih strana sveta, koje su prošetale kombinacije koje će se u prodaji naći tek na proleće. Naši modni favoriti su Suki Waterhouse i Alexa Chung, predstavnice britanskog šika, kao i Aymeline Valade i uvek šik Coco Rocha.

Uživajte u galeriji, ovu noć će Pariz dugo pamtiti!

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search