Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 10. 2015

Nedelja mode u Parizu: Balmain proleće/leto 2016.

Olivier Rousteing i njegova armija novih supermodela

Olivier Rousteing je još jednom okupio svoje omiljene manekenke kako bi mu pomogle u predstavljanju Balmain kolekcije za proleće/leto 2016. godine.

Doutzen, Gigi, Alessandra, Isabeli i Jourdan su pred najpoznatijim modnim kritičarima pokazale jednu veoma moćnu, seksi kolekciju, kojom dominiraju karneri nasuprut veoma uskih i izazovnih, bodycon modela, dok se sudaraju prevrnuta koža i lepršavi, lagani materijali.

Dizajner je iskoristio ovu priliku i da progovori o svojoj saradnji sa kućom H&M, koja će se u prodaji naći za mesec dana. Izjavio je da je Balmain x H&M kampanja bazirana ne samo na modi, već i na prijateljstvu, te je baš zato odabrao Kendall, Gigi i Jourdan za lica kolekcije, jer su one i njegove prijateljice i muze. 

Ipak, naša tema je revija u Parizu, koja je podelila modnu javnost, iako je veoma seksi i namenjena moćnoj ženi, kojoj se oseća zanosno u svojoj koži. 

Ono što nedostaje ovoj kolekciji je svežina, nešto što će nas zapanjiti, nešto što do sada nismo videli kod ovog mladog i uspešnog dizajnera. Takođe mu se zamera da previše pažnje poklanja onome šta bi njegova najveća muza, Kim Kardashian, poneti, što i rezultira time da se čini kao da Rousteing neprestano reciklira već viđeno. Ali, kako vam ne bi kvarili utisak, pogledajte galeriju, a zatim presudite sami:

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search