Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 07. 2015

Glamur i Holivud na žurci Leonardo DiCapria

I mnoštvo svetskih lepotica

Leonardo DiCaprio je u Sen Tropeu priredio luksuznu i glamuroznu žurku i sakupio impresivnih 40 miliona funti za Leonardo DiCaprio Fondaciju, koja se bavi pitanjima očuvanja životne sredine.

Među prvim zvezdama se pojavila Kate Hudson u izazovnoj kreaciji Julien MacDonalda, a odmah za njom su stigle Kelly Rohrbach, devojka Lea DiCapria i glumica Nina Dobrev.

Lewis Hamilton i Orlando Bloom su bili među najpoželjivnijim neženjama, dok su se John LegendSylvester Stallone i Elton John pojavili sa porodicama. 

Među zvanicama je očekivano bilo puno manekenki, među kojima su Irina ShaykPetra NemcovaNaomi CampbellNatasha Poly, Jessica Stam i mnoge druge.

Mnoštvo provokativnih kreacija je svakako obeležilo ovo vrelo dobrotvorno veče, a možda i najzanimljiviju je ponela glumica Michelle Rodriguez, koju potpisuje Francesco Scognamiglio.

Ipak, kako se radi o dobrotvornoj aukciji održanoj na jahti, na veoma visokim temperaturama, nećemo zameriti damama na haljinama koje previšu otkrivaju, već ćemo uživati u očigledno sjajnoj atmosferi i fotografijama.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search