Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 05. 2015

Billboard nagrade u znaku Taylor Swift

Taylor Swift je od 14 nominacija uspela da osvoji čak osam nagrada, među kojima su i nagrada za najboljeg ženskog izvođača, najbolju pesmu "Shake It Off" i prestižnu nagradu za umetnika godine. Takođe, Swiftova je uspela da bude i najbolje obučena dama na dodeli Billboard muzičkih nagrada, a kolika je njena popularnost svedoči i torbica koju je ponela, a koja nosi naziv njenog novog singla.

Sa izuzetkom mlade pop pevačice, koja je odabrala beli kombinezon kuće Balmain, dodela Billboard nagrada u Las Vegasu je izgledala kao potpuni kontrast filmskom festivalu u Kanu. Poznate dame, među kojima su Mariah Carey, Celine Dion i Jennifer Lopez su izgledale sve samo ne laskavo, a listi najgore obučenih se pridružila i Britney Spears, koja je izvela duet sa Iggy Azaleaom. 

Mnoge zvezde su iskoristile vreme na sceni kako bi odale počast BB Kingu, koji je preminuo u petak. Ipak, najviše kontroverzi je izazvao nastup Kanye Westa.

Naime, njegov nastup su najavile Kylie i Kendall Jenner, a na pomen njegovog imena većina publike je negodovala. Nakon nastupa, Kanye je izviždan, a tekst prepun psovki je cenzurisan, tako da je samo publika u Las Vegasu uspela da čuje kompletno izvođenje. 

Lepo iznenađenje su priredili Simple Minds, koji su odsvirali dobro znan hit "Don't You Forget About Me", povodom 30 godina od izlaska filma "The Breakfast Club", na čijem sountracku se i nalazi ova pesma.

Među nagrađenima su i ColdplayPharrellCalvin Harris, dečko Taylor Swift, Sam Smith, Enrique IglesiasJohn LegendCarrie Underwood. Ipak, ovogodišnja dodela Billboard nagrada će ostati upamćena po veoma neukusnim kreacijama, dominaciji Taylor Swift, ostavljajući nas sa pitanjem da li se svet zaista zasitio West-Kardashian-Jennerovih.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search