Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 09. 2015

Pripreme za veliki dan

Planirajte na vreme

Kako biste bili što zadovoljnijim svojim izgledom, napravili smo malu tabelu beauty režima koji prethodi vašem velikom danu.

6-8 meseci pre velikog dana možete da se pozabavite većim kozmetičkim problemima. Tu se podrazumeva eventualno uklanjanje tetovaža, laserska epilacija ili tretman akni.

2-3 meseca pre venčanja su rezervisana za manje intervencije, među kojima spada i botoks tretman. Takođe, ovo je vreme kada već treba da znate kako želite da izgleda vaša kosa, između ostalog jer ćete sigurno promeniti mišljenje, tako da nikada nije rano da se počne sa planiranjem frizure. 

Sada je vreme da poboljšate kućnu negu. Ovo se odnosi i na kosu i na kožu.

Oko šest nedelja pre venčanja je vreme za depilaciju, kako biste nekoliko dana pred venčanje ponovili postupak. Takođe, vreme je da isprobate ten iz bočice ili salona, skratite kosu i sredite obrve.

Desetak dana pred sam veliki dan je rezervisan za farbanje, isprobavanje veštačkih trepavica, praktično sve one male izmene koje čine vaš izgled potpunim.

Dva dana pre same ceremonije je predviđeno za depilaciju, nanošenje tena, a ukoliko imate neki problem sa kožom, poput bubuljice koja preti da vam uništi ne samo izgled, već i samopouzdanje, 36 sati je dovoljno da se ona zaleči, tako da požurite kod svog dermatologa.

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search