Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 08. 2015

Botoks za pomoć kosi

Za i protiv

Botoks za pobošanje izgleda kose je postao pravi svetski hit. Ovaj tretman obećava da vašoj suvoj i tretiranoj kosi vrati blistav izgled, uz stalnu zaštitu.

Botoks popunjava strukturu kose i čini je otpornijom. Ipak, ovaj tretman je kratkoročan, tako da kada prestanete sa botoksom, vaša nova, svilena kosa nestaje.

Tokom same primene kosa izgleda sjajnije i mekše, a odlično je rešenje za kosu koja se mrsi i teško češlja. 

Iako se veruje da botoks traje do 20 pranja, ispitivanja su pokazala da je ova cifra duplo manja. Kako znamo da se botoks tretman kose ne sme raditi često, mora se sačekati najmanje 10 pranja, moramo da zaključimo da i dalje ne postoji prečica do blistave kose.

Takođe, pojedini korisnici ovog tretmana su primetili pojačano opadanje kose. Ipak, gotovo na mesečnom nivou se nalaze načini da se ova tehnika ulepšavanja poboljša, tako da ne postoje naučni podaci koji bi podržali ovu teoriju.

Botoks može da promeni izgled vaše kose, ali ne može da oživi dlaku koja je u potpunosti uništena, tako da ukoliko su vaša očekivanja prevelika, sigurno je da ćete se razočarati. Naravno, važno je odabrati i pravo mesto za jedan ovakav tretman, ali i pridržavati se uputstva stručnih lica.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search