Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 08. 2015

Alatke za bolji izgled

Uvek budite najbolja verzija sebe

Ne morate da imate savršene obline, osmeh kao sa reklame ili usne Angeline Jolie da biste izgledali savršeno. Ono što možete je da uvek budete najbolja verzija sebe, a za to su vam potrebne alatke, dostupne i praktične, koje će pomoći vašem samopouzdanju i učiniti da zablistate.

Čak 54% žena smatra da se oseća poželjnije u izazovnom vešu. Zato, gledajte na veš kao na investiciju i slobodno koristite maštu, jer iako niko ne vidi šta se krije iza odeće, vi znate. A to je ono što je najvažnije.

Sledeći korak je još jednostavniji - kada se ne osećate kao žena od milion dolara, nanesite vaš omiljeni parfem i probudite senzualnost. Za dan birajte osvežavajuće note, dok za noć predlažemo one upadljivije i odvažnije.

Nekada je par visokih i veoma seksi potpetica dovoljan da se uspravite i nastavite da osvajate svet. Ako tome dodamo push-up bra, vaša figura dobija super aktraktivan izgled i samim tim ćete izgledati i osećati se lepše i privlačnije.

Kada sve zataji, okrenite se crvenom ružu. Naravno da vas on neće učiniti holivudskom zvezdom, ali nije nam cilj da promenimo ono što vi jeste, već da vas podsetimo na to što imate. 

Iako niko ne misli da je put do sreće u izgledu, kada hodate pravo i zadovoljni ste svojim izgledom, vaše telo se opušta i samim tim se smanjuje stres. Zato ovo nisu samo alatke za izgled, već vaše oruđe za lepši dan, lepše popodne i mnoštvo sitnica koje će i vama i onim oko vas ulepšati trenutke. 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search