Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 08. 2014

Edie Campbell

Iz nove ere supermodela

Edie Campbell dolazi iz Londona, a 24-godišnja zvezda kuća  BurberryCacharelChristian Dior, Marc JacobsKarl Lagerfeld, LanvinAlexander McQueenJil Sander i Louis Vuitton je karijeru započela sa 16 i to pred objektivom Mara Testina. 

Danas je Eddie veteran modelinga, a njen uspeh je ovekovečen nagradom model godine 2013. Takođe, završila je prestižni Univerzitet u Londonu, odsek istorija umetnosti. U višegodišnjoj vezi je sa Otis Ferryjem, sinom legendarnog Bryan Ferryja. 

Najveći uspesi super popularne manekenke androgenog izgleda su pojavljivanje na poslednjoj reviji Jacobsa za Louis Vuitton, na kojoj se pojavila potpuno naga, prekrivena bojom za telo, kao i zatvaranje Chanel revije 2012. godine. 

Za Eddie uspeh je bio zagarantovan. Njena majka, Sophie Hicks, arhitekta, je nekada bila urednik Vogue UK izdanja. Za svoju reklamnu kampanju za jesen/zimu 2014-15. godine, kuća Lanvin je odabrala članove porodice Campbell, među kojima su sem Eddie i njene majke, otac popularna manekenke, baka, dečko, sestra i brat. 

Miljenica dizajnera, plavooka devojka neobične lepote, poznata je i po svojim transformacijama, ali i stilu odevanja, koji je još jedan razlog zbog kog je modni svet obožava. U galeriji se možete uveriti i zašto je Eddie supermodel XXI veka. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search