Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 03. 2014

Zlatokosa iz Teksasa i britanski velikani

Jerry Hall & Bryan Ferry & Mick Jagger

Jerry Hall je sa 16 godina spakovala kofere i otišla da traži slavu na azurnoj obali. Dugonoga lepotica sa dugim, zlatnim uvojcima je ubrzo počela da radi kao model, a na slikanju omota za album grupe Roxy Music,  frontmen Bryan Ferry je postao opčinjen američkom manekenkom.

Posle pet meseci, par je bio veren. Ali divlja priroda Jerry Hall tek će izaći na videlo.

Nije samo Ferry bio zadivljen lepotom ove visoke, vitke seksi predvodnice generacije supermodela. Mick Jagger, frontemen legendarnih Stonesa je u to vreme nio u braku sa Biancom Jagger, te je pozvao Ferryija i Hallovu na večeru u četvoro. Počela je tajna afera, koja je prerasla u 23-godišnju vezu.

Ostaće zapamćena izjava koju je Jerry Hall dala ubrzo nakon njihovog konačnog rastanka: “Uspela sam da nateram Micka da se odrekne heroina, ali ne i žena”. Kap koja je prelila čašu nije bila samo druga žena, već druga žena koja je bila trudna sa Mickom.

Jerry Hall i Mick Jagger imaju četvoro dece, a nakon bezbroj javnih uvreda, čini se da su konačno uspeli da nađu zajednički jezik i postanu prijatelji. Nejasno je da li su zvanično bili u braku, iako je održana ceremonija na Baliju, ali je Hallova uspela da naplati Jaggeru za sve prevare i izdaje.

Jaggerove ljubavi su definitivno bile legendarne, ali je samo Jerry Hall uspela da održi tempo i makar na određeno vreme, bude jedna jedina. Zabavljao sa više od 40 poznatih žena, od toga većina su manekenke. Počeo je sa Chrissie Shrimpton 1963., a veza je trajala 3 godine. Zabavljao se i sa Carlom Bruni, Sophie Dahl, Janice Dickinson, zatim Bebe Buell, ali je Jerry ipak najduže ostala u njegovom životu.

 A Bryan Ferry? Čini se da nikada nije našao ljubav kakvu je imao sa Jerry, a trenutno se razvodi od 30-godišnje supruge, koju je upoznao dok se zabavljala sa njegovim sinom. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Lepotice i rokeri

Search