Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 09. 2011

Giuseppe Zanotti

Ultraglamurozne cipele

Giuseppe Zanotti je rođen 1958 u gradu San Mauro Pascoli, u Italiji. On kreira ultraglamurozne cipele za najrazličitiji raspon eklektičnih ukusa. Još kao učenik, iskovao je svoju reputaciju radeći ua brojne domaće i strane kompanije pre nego što se upustio u započinjanje svog brenda, 1994. I od tada je, ne osvrćući se, počeo da stvara luksuznu žensku obuću.

Iskustvo preko 20 godina naučilo ga je da na savršen način spoji kvalitet i dizajn. Njegove ukrašene, ekstravagantne  kreacije sežu od špicastih cipela sa visokom štiklom, sandala mekšeg senzibiliteta sa nakitom u baroknom stilu, sve do  čizama sa vrtoglavim potpeticama. ’’Neformalno ili ultra šik-nema nikakve razlike’’ kaže Zanotti  ’’Bitan je način na koji se nose’’. Mada, izvesna doza Italijanskog glamura je uvek prisutna u kreacijama, i zbog toga je ovaj dizajner stekao monumentalne obožavateljke svog rada. Uz pomoć svoje žene Cinzie, koja stoji iza reklamnih kampanja, specijalnih događaja i VIP saradnji, Zanotti je uvek u korak sa vremenom.

Njegov prapoznatljiv stil su sandale ukrašene poludragim kamenjem ili cirkonima. On tvrdi da je tako ukrašena sandala, za njega uzdignuta iz statusa cipele u status dekorisanog aksesoara.

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search