Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 01. 2015

Veliki povratak UGG čizama

U visoku modu

A nama se čini da nisu ni odlazile, zar ne? Pa koliko smo se samo puta u toku ove zime odlučile za par mekih, udobnih i toplih Ugg-sica umesto štikli ili čizama? Jedan, pet, bezbroj? A tek modne poklonice širom planete koje za vreme praznične pauze nisu ni skidale ovaj komad obuće.

Dakle, zvanično je- Ugg je izašao iz domena odlaska do prodavnice ili šetnje sa detetom i zakoračio u svet ozbiljne mode, gde je nova generacija modnih zvezda prihvatila ovaj komad, pa sada top modeli, muzičke i filmske zvezde, kao i dame iz sveta mode kombinuju Ugg sa haute couture komadima od top dizajnera.

Prošlog leta ružne Birkenstock papuče i Air Max patike su se vratile na scenu nudeći taj ’baš-me-briga’ glamur, pa i nije toliko čudno što i Ugg počinje da zauzima relevantno mesto u modi (ponovo). Da se podsetimo, prvi put su se vinule u zvezde kada ih je Sienna Miller nosila u leto 2004, kada je boho stil doživeo procvat, kada su  lice bez šminke, suncem izbeljena kosa i duge noge postali prava opsesija.

Nije ni čudo da posle leta sa boho inspiracijama, kakvo smo imali, dolazi zima gde su Ugg postale veoma nezamenljive. Ali, ovog puta postoji par pravila koja nalažu njihovo nošenje:

1.Ne stavljajte šminku kada ih nosite;

2.Trenerke u kombinaciji sa Ugg ne dolaze u obzir;

3.Kombinujte ih sa zanimljivim komadima (ili sexy-poput mrežastih čarapa) samo da ne odajete utisak mame u šetnji;

4.Izgledaju sjajno sa vintage haljinom i masivnim pletivom, zato neka vam to bude prioritet za kombinovanje.

5.Duga, bela tunika ili košulja, gole noge i crne Ugg mini, na primer, su super look za početak proleća, kada su temperature ali i modni ulozi veći!

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search