Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 05. 2013

Oh, ti dijamanti!

Dekadencija Velikog Gatsbyija

Nakit poznate kuće Tiffany & Co, koji je za potrebe snimanja filma ‘’The Great Gatsby’’ nosila glumica Carey Mulligan, je zbog svoje vrednosti uvek morao da bude pod budnim okom čuvara. Juvelir je stvorio zaista zadivljujuće komade specijalno za lik Daisy Buchanan.

Mulliganova koja tumači Daisy, damu oko koje se plete ljubavna priča sa tragičnim krajem, je imala prilku da tokom snimanja scena na sebi oseti svu lepotu dragulja koji vrede više miliona. Narukvice, minđuše, prstenje, ogrlice i neponovljivi ukrasi za kosu su u svakom momentu ipak bili čuvani sa najvećom pažnjom čisto da niko ne bi podlegao iskušenju da ih otuđi.

Dvadesetsedmogodišnja glumica se u svojoj izjavi dotakla i koliko je ova uloga različita od svega što je dosada imala priliku da radi. Ovaj put, u ekranizaciji legendarnog romana američkog književnika Scotta Fitzgeralda objavljenog davne 1925. godine, ona je uplovila u posleratno razdoblje koje je obeležila prohibicija, ali i opšta dekadencija, kao i procvat ilegalnih poslova. Bogatstvo, glamur i dokolica viših društvenih slojeva su uspešno dočarani i uz pomoć spektakularnih kostima za koje su zaslužne Catherine Martin i Miuccia Prada.

Glumica je takođe dodala da su joj haljine pomogle da lakše prodre u karakter lika, ali da bi u njima zasijala punim sjajem bili su potrebni meseci zdrave ishrane i vežbanja

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search