Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 12. 2013

Lepa i negovana koža tokom zime

Po preporuci Multiactiv kozmetike

Umorno i beživotno lice najčešće se spominje kao posledica duge i hladne zime. To su razlozi zbog kojih je u tom periodu neophodna dodatna i pravilna nega kako biste kožu održali vlažnom, mekom i glatkom.

 Multiactiv kozmetika je spremna da Vam ove zime pruži osećaj bezbrižnosti, a Vašoj koži svu neophodnu negu. Pitate se u čemu je tajna? Otkriće Vam je intrigantan, ali izuzetno blagotvoran sastojak novih „must have“ proizvoda za lepotu – puževa sluz!

Multiactiv Ultra Energetska Krema i Ultra Regenerativni Serum sa veoma visokim procentom filtrata puževe sluzi učiniće za Vašu kožu ono što joj je zimi najpotrebnije – održaće je mekom i zadržati njenu vlažnost.

 Samo visok procenat filtrata puževe sluzi daje sjajne rezultate

 Novi proizvodi Multiactiv kozmetike su jedinstveni po tome što sadrže čak 80% filtrata puževe sluzi. Puževa sluz je mešavina prirodnih sastojaka koji veoma blagotvorno deluju na kožu:

- alantoina,

- kolagena i elastina,

- prirodnih antibiotika,

- vitamina A, C i E,  

- glikolne i hijaluronske kiseline.

 Alantoin će se pobrinuti da Vaša koža bude meka, a u sinergiji sa glikolnom kiselinom, koja uklanja mrtve ćelije sa površine kože, podstiče se formiranje novih ćelija. Hijaluronska kiselina  potpuno vraća volumen i vlagu koži, jer se njeni molekuli spajaju sa kolagenom i elastinom i dodatno podstiču njihovu sintezu. I ostali sastojci kreme i seruma poput antioskidanasa, prirodnih antibiotika, vitamina A, C, E i enzima, deluju podmlađujuće, štite kožu od infekcija i daju joj elastičnost.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search