Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 12. 2013

Sve za mekana stopala

Ne zaboravite na negu u toku hladnih dana

Bez obzira što smo sandale spakovale i ostavile da čekaju lepo vreme, to ne znači da ne treba da posvetite pažnju nezi i lepoti stopala u toku jeseni i zime.

Najbolje bi bilo da da redovno idete na pedikir, bez obzira na to da li je leto ili zima, ali ako niste u mogućnosti, postoje savršene alternative u kućnoj nezi.

Bar jednom nedeljno priredite stopalima toplu kupku sa aromatičnim solima i hranljivim uljima, uredite nokte i pete. Pored estetskog efekta, ovaj mali tretman će i da opusti vaša stopala koja su ceo dan u čizmama i debelim čarapama, I učiniće da se osećate mnogo bolje.

Ako nemate vremena za toplu kupko specijalno za stopala, onda im posvetite pažnju na jedan minut u toku svakog tuširanja. Neće vas koštati vremena i truda a rezultati su sjajni!

Pri kraju tuširanja koža na stopalima će omekšati, specijalnom turpijom ili kamenom uklonite mrtvu kožu sa tabana. Najviše pažnje posvetite petama i jastučićima na prednjem delu stopala.

Jednom nedeljno, u toku tuširanja možete uraditi i piling a posle, pre odlaska u krevet nanesite bogatu kremu za stopala i obujte pamučne čarape. Ujutru vas čeka prijatno iznenađenje.

Naravno, ne zaboravite da nalakirate nokte i vaša stopala će vas obradovati kad god ih pogledate!

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search