Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 06. 2013

CC kreme

Nova generacija nege

Blemish balm ili beauty balm kreme (skraćeno: BB) u proteklih godinu dana su munjevitom brzinom postale neizostavni deo svakog ženskog nesesera sa šminkom, a prvobitno su namenjene zaštiti kože i ublažabanju ožiljaka nakon operacija i agresivnih kozmetičkih tretmana. Ali, tek što smo se navikli na BB kreme, inovativni svet kozmetike predstavio je novu, CC kremu.

Naime, uz sve prednosti formule BB kreme, kao što su hidratacija, anti-age delovanje, prekrivanje nepravilnosti, zaštita od sunca i ujednačavanje tena, nova generacija CC, ima lakšu teksturu i nekomedogenu formulu (bez ulja), što je odlična vest za sve one kojima BB kreme nisu odgovarale ako imaju masnu kožu lica. Isto tako, CC kreme ima veću pokrivnu moć, obogaćeneje su sa više aktivnih sastojaka i pružaju veći nivo SPF zaštite.

S obzirom na to da je tržište kozmetike u protekloj godini imalo zaradu od preko 36 miliona dolara, već se očekuje nastavak ovih “alfabetnih” krema i sledeća u nizu biće DD, koja tek treba da bude predstavljena.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Dimitra    |    28. 06. 2013   |   19:27:23

BB

Nivea BB je super

pošalji odgovor
Search