Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 05. 2012

Sun Linija

Eucerin

Eucerin preparati za zaštitu kože od alergija tokom i nakon sunčanja sadrže inovativnu kombinaciju supstanci biljnog porekla – AGR (alfa-glukozil-rutin), antioksidant koji klinički dokazano sprečava razvoj alergija na sunce i Likokalkon A.

Kombinacija AGR i   Likokalkona A jača prirodni odbrambeni sistem kože od štetnog dejstva slobodnih radikala, glavnih uzročnika alergija na sunce.

Preparati su bez parfema, emulgatora i konzervanasa kako bi se na minimum sveo  rizik od iritacija.

 

-Eucerin Sun krem gel za zaštitu od alergija SPF 50

Ovaj preparat pruža efikasnu zaštitu od alergija na sunce i od oštećenja kože koja su izazvana suncem. Nemasna i nelepljiva tekstura se brzo upija ostavljajući fini film na koži koji pouzdano štiti kožu.

-Eucerin Sun Krem-gel posle sunčanje za zaštitu od alergija

Osvežava, rashlađuje i obnavlja kožu nakon sunčanja. Nakon upotrebe, koža je snabdevena dovoljnom količinom antioksidansa i sprema je za sledeći boravak na suncu. Preparat se nanosi posle sunčanja na čistu i suvu kožu.

-Eucerin Sun Transparentni sprej

Sprej lagane teksture koji pouzdano štiti kožu pri izlaganju sunčevim zracima bez lepljivog osećaja na koži. Preparati su idealni za upotrebu pri sportskim aktivnostima kao i pri izuzetno visokim temperaturama zbog nemasne i nelepljive teksture koja se veoma brzo upija.

-Eucerin Sun sprej SPF 20

Zaštita na suncu u formi spreja, izuzetno je praktična za upotrebu, a namenjena je za zaštitu normalne i suve kože tela. Koža ga trenutno upija i ne ostavlja lepljiv osećaj na rukama i telu. Lagano je parfimisan i otporan na vodu. Kožu ostavlja zaštićenom i negovanom.

Pruža srednju UVA/UVB.

 

-Eucerin fluid za sunčanje SPF 50

Proizvod je usklađen sa najvišim standardima u pogledu UVA/UVB zaštite sa patentom zaštićenom kombinacijom filtera (uključujući i Tinosorb S filter). Lagana formulacija idealna je za negu normalne i kombinovane kože pri izlaganju sunčevim zracima. Posebno se preporučuje koži sa aknama ili kod rozacee.

 

-Eucerin krema za sunčanje SPF 30

Preparat je posebno pogodan za osobe sa suvom kožom, a nanosi se na lice, vrat, dekolte i ruke. Ne sadrži parfem i štiti kožu od prevremenog starenja i stvaranja pigmentnih fleka.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search