Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 03. 2012

Prolećna nega kose

Oporavite kosu posle zime

Zdrava kosa je lepa I sjajna, baš onakva kakvu želite kada se otarasite kapa I kapuljača na proleće. Ali, kako zima ostavlja posledice na kosu, niske temperature, vetar I sneg učine svoje I kosa gubi sjaj I volumen. Zato, da biste spremne dočekale ovo proleće, pratite SML savete za negu i uživajte u prelepoj kosi.

Povećajte volumen

Bujna kosa nikad ne izlazi iz mode. Ako vam kosa deluje slepljeno, izaberite šampon I regenerator za volumen, posle je isprskajte uljam za jačanje kose, prebacite na dole I prosušite fenom. Ako stavite difuzer nastavak na fen, to će doprineti bujnijoj kosi.

Izmasirajte teme

Masirajte teme makar jednom nedeljno da bi koren kose bio snabdeven hranljivim sastojcima a koža glave elastična. Kružnim masirajućim pokretima utrljajte neko ulje za jačanje kose u kožu glave. Tako će se proizvod najbolje apsorbovati i pojačaćete cirkulaciju.

Osvežite boju

Pravo je vreme da osvežite boju kose prelivom koji je neće oštetiti. Pitajte frizera za savet oko izbora boje koja će vašoj kosi povratiti sjaj. Ako se farbate sami, umutite farbu sa troprocentnim hidrogenom I nanesite je na kosu celom dužinom. Ako vam je kosa oštećena, hidrogen razblažite sa malo vode. Držite farbu 10 do 15 minuta I dobro isperite. U farbu obavezno dodajte 1, 2 kašičice ulja za jačanje kose.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search