Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 03. 2017

Prolećna nega kože

Zablistajte sa prvim zracima Sunca

 

Konačno je tu! Omiljeno godišnje doba većine dama je počelo. U proleće uvek donosimo neke nove odluke, sva se čula bude, fokusirani smo na rad na sebi, kako duhovno, tako i fizički. Naša spoljašnost je prošla celu zimu dobro pokrivena kaputima, šalovima i rukavicama, a sada je pravo vreme da je otkrijemo. Evo nekoliko saveta za negu lica i tela u proleće.

  • Nega lica treba da obuhvata piling i hidrataciju. Ako se odlučite za prirodne sastojke, koje već imate u svom domu, najbolje je da piling uradite pomoću kukuruznog brašna i jogurta. Potrebno je pomešati dve kašike kukuruznog brašna i malo jogurta, nežnim pokretima uraditi piling lica i vrata, potom umiti lice mlakom vodom. Nakon tretmana najvažnije je naneti hidrantnu kremu za lice.

  • Za negu tela takodje možete izabrati piling od prirodnih sastojaka, posle koga tretman možete završiti kokosovim uljem. Organsko kokosovo ulje je poznato kao jedno od najboljih prirodnih rešenja za suvu i ispucalu kožu i hemijski tretiranu kosu. U tankom sloju ga nanesite na kožu, a naročito obratite pažnju na laktove i stopala.

Kada završite sa prvim prolećnim pripremama, ne zaboravite da stavite osmeh na lice i spremno dočekate sunčeve zrake.

Preporučujemo

foto

20. 07. 16

Resort 2017 - pidžama party se nastavlja

Inspiracija nam je kuća Protagonist

foto

19. 08. 16

Dobitna kombinacija boja za jesen 2016.

Dve vedre boje će učiniti da zaboravite na sive dane

Search