Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 03. 2017

Beauty trendovi za 2017

Trendovi koji su ušli na velika vrata poćetkom godine i tu su da ostanu

2017. godina počela je sa zanimljivim beauty trendovima. Od crne boje kose koja ponovo vlada, preko mermaid očiju pa sve do ombre usana, predstavljamo vam 5 najvećih trendova za lepotu u ovoj godini.

MERMAID EYES

Smokey eyes je totalno out! Očaravajuća nežna šminka koju smo imale priliku da vidimo na revijama poput Marc Jacobs, Rachel Comey i Jill Stuart glavni je beauty trend ove sezone.  

OMBRE USNE

Crveni karmin je klasik,u to nema sumnje. Ali, ove godine crvena boja dobija sasvim novi izgled. Ombre tehnika napravila je revoluciju u načinu nanošenja karmina. Probajte je-nećete se pokajati!

POVRATAK U DEVEDESETE

Već smo pisali o povratku mode devedesetih. Sada je na red došla i kozmetika. Devojke, spremite se, pronađite stare fotografije i ponovo otkrijte rumenila nijanse breskve, karmine u nude bojama i prirodne obrve.

NAJLEPŠE JE PRIRODNO

Sledite primer američke pevačice Alicia Keys kada je u pitanju beauty rutina. Naravno, niko od vas ne zahteva da budete ekstremisti i potpuno prestanete da se šminkate ali, u duhu devedesetih, zamenite pudere, korektore, rumenila i hajlajtere sa laganom kozmetikom. Sve što vam je potrebno jeste dobra hidratantna krema i veliki osmeh. 

LASERSKI TRETMANI...SVEGA

Laserski tretmani su odavno hit u svetu, ali čini se da se ove godine njihova popularnost povećava. Pored standardnih tretmana kao što je epilacija, sada možete da otklonite bore sa predela vrata, šaka, da uklonite neželjene dlake sa predela čela...u stvari da ispeglate, ispravite, podmladite i sredite šta god vam padne na pamet.

Preporučujemo

foto

20. 07. 16

Resort 2017 - pidžama party se nastavlja

Inspiracija nam je kuća Protagonist

foto

19. 08. 16

Dobitna kombinacija boja za jesen 2016.

Dve vedre boje će učiniti da zaboravite na sive dane

Search