Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 12. 2016

Spremite se za doček uz ove beauty proizvode

Preparati koji će vam pomoći da izgledate besprekorno u najluđoj noći

Pripreme za doček Nove godine su uveliko u jeku i ostalo je još jako malo vremena kako biste sve privele kraju. Pogledajte naše savete kako da iskoristite preostalo vreme i dovedete svoj izgled do savršenstva.

Ukoliko ste ljubitelj ravne kose, umeto prese za kosu, ovoga puta odlučite se za četku. Ispravlja kosu ujedno je i raščešljavajuci. Takođe i manje šteti kosu jer je ne pritiska sa obe strane i daje joj dodatni volumen koji želite u novogodišnjoj noći.

 četka

Nemate vremena da odete u kozmetički salon ili niste zakazale na vreme i svi termini su zauzeti? Ne morate brinuti! Epilator koji imate kod kuće sasvim će poslužiti. Dok blago uklanja dlačice, ostavlja kožu glatkom duži vremenski period i daje joj besprekoran izgled tokom novogodišnje noći.

 epilator 

Uđite u novu godinu sa ispravnom higijenom zuba. Ukoliko ste navikli na klasične četkice i zapali u rutinu održavanja higijene zube, vreme je da nešto promenite - probajte električnu četkicu za zube! Uz pomoć svoje rotacije doseže do svih delova zuba i kvalitetnije ih neguje. Koliko je korisna toliko je i zabavna! 

 oral B

Niko ne može da odoli bojoj kosi! Učinite da vaša kosa dobije dodatni volumen iz pomoc figara. Mala tajna: kada uvijate kosu, uzmite što veći pramen. Na taj način ćete dobiti velike, bujne lokne. 

 figaro 

Lepa i negovana koža najbolja je podloga za novogodišnju šnimku. Rešite se svih nečistoća i učinite vašu kožu glatkom uz Garnier Skin Naturals Pure Active Exfo-Brusher.

 garnier

i gotovo najvažnije od svega - ne zaboravite novogodišnji manikir! 

 lak 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search