Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 12. 2016

Anđeli nam otkrivaju svoju tajnu!

5 saveta za kvalitetniji trening od Victoria's Secret anđela

Na nedavno održanoj Victoria's Secret modnoj reviji u Parizu, imali smo priliku da vidimo savršeno izvajane manekenke koje svojim izgledom osvajaju poglede kako na pisti, tako i van nje.

Jasno je da genetika ima veliki udeo u njihovom izgledu, ali i pored toga, za perfektan izgled je potrebno mnogo truda i ulaganja kako bi se savršena figura održavala.

Predstavljamo vam 5 saveta koje Victoria's Secret anđeli preporučuju i kojih se i sami drže.

      1.    Rešite se vage

Najvažnije što je potrebno znati kada se krene sa treniranjem jeste da su mišići mnogo teži od masti. Tako da postoji mogućnost da ćete dobijati na težini ali ćete ujedno i izgledati mnogo bolje. Broj kilograma može da bude velika varka u tom slučaju.

      2.    Jedan trening – jedan deo tela

Ukoliko odlučite da dolazite redovno u teretanu ( što je ujedno i jednini način da postignete željene rezultate ) najbolje bi bilo da se svaki trening posvetite samo jednom delu tela. Ukoliko ceo jedan trening provedete radeći vežbe za noge a sledeći trening ruke i ramena, bićete sigurni da se ravnopravno razvijate i svakom delu tela ćete posvetiti istu količinu pažnje.

     3.    Koristite tegove za noge

Podignite vežbanje na viši nivo! Kada radite noge, dodatno opterećenje u vidu tegova na nogama, podstaći će vas na jači i kvalitetniji trening.

    4.    Nemojte se plašiti mase

Mnogo je teže nabaciti masu nego što to većina žena misli. Zato, nemojte se plašiti da dižete veće tegove jer ćete na taj naćin steći veću snagu. A masa će se izraziti u oblikovanim i zategnutim rukama i butinama.

    5.    Balans je ključ svega

Bosu lopta za održavanje ravnoteže je neizostavni deo treninga Viktorijinih anđela. Koriste je na kraju svakog treninga jer podstiče rad kompletnog tela tako da svaki mišić bude uključen.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search