Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 10. 2016

Avon predstavio dvostruki eliksir za mladoliki izgled

Avon kompanija osmislila je Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir koji se sastoji od unapređenog seruma i čak 5 luksuznih ulja za regeneraciju kože.

Na nedavno održanom događaju povodom predstavljanja novog anti-aging seruma, kompanija Avon nas je uvela u njegova jednstvena svojstva i dokazala zašto je upravo ovaj, Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir, proglašen za inovaciju godine.

U serumu je sadržan ekstrat crnog bisera, peptide, i velika koncentracija Celluvive kompleksa za podmlađivanje kože koji, u kombinaciji sa 5 luksuznih ulja (arganovi, ružino, ulje baobab drveta, cveta kemelije i marakuje) stimulišu proces prečiščavanja i regenerušu kožu. 

Njegovo magično dejstvo ogleda se i u dvostrukom efektu i jačini a brzoupijajuća formula je pogodna za svakodnevnu upotrebu. Za najbolje rezultate, savetuje se nanošenje seruma dva puta dnevno-ujutru i uveče, na čistu kožu.

Na događaju koji je organizovala kompanija Avon, imali smo priliku da čujemo i zaštitno lice novog proizvoda Maju Nikolić koja nije krila svoje oduševljenje u angažovanju u ovoj kampanji. Pred nje, obratila se i Slavica Squire, prvi NLP (nauka ličnog prosperiteta) trener u Srbiji i osnivač prvog NLP instituta. 

Slavicin NLP princip nas uči da je pozitivan stav ključ magičnog recepta za unutrašnje zadovoljstvo, mir i spokoj a kako bi se ta pozitivna energija odrazila i na spoljašnji izgled, Avon je osmislio anti-aging serum koji preporučuje 9/10 žena.

SML

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search