Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 09. 2016

Najpopularnije frizure za jesen 2016.

Za svaki stil

Jesen 2016. godine nam donosi šarenolik izbor kada su u pitanju frizure, a jedan od vodećih trendova je efekat mokre kose i to na licu.

Ovaj trend su prigrilile holivudske zvezde, a dopada nam se iz praktičnih razloga: iako ćete nekom izgledati kao da ste pokisli, ako zaista pokisnete, vaša frizura neće patiti. Pogledajte u galeriji predlog kuće MSGM.

Drugi trend nas vodi u zlatno doba Holivuda, a radi se o dubokom razdeljku sa strane, koji se nosi i sa vezanom i sa puštenom kosom. POgledajte predloge kuće Salvatore FerragamoLanvin.

Razbarušena, nehajno pokupljena kosa je uvek dobrodošla, a videli smo pokupljene, neuredne punđe na mnogim pistama. Izgled sa revije Les Copains je idelan za svaki dan, posao, kao i dane vikenda, jer ne zahteva puno, a izgleda veoma šik.

Povratnički trend o kom još uvek odlučujemo da li ćemo ga poneti dolazi u vidu cik-cak izgleda, koji se postiže posebnom peglom. Kuće GucciJoseph su odgovorne za ovaj trend koji nas vraća u 80-te i 90-te.

Zalizana kosa i dve punđe umesto jedne takođe su našle svoje mesto među trendi frizurama, a još jedan ultra praktičan trend je niski rep, a dobru vest imamo i za dame koje imaju prirodno kovrdžavu kosu: volumen i raskošne lokne su i dalje hit, tako da vam ostaje samo da prigrlite svoje prirodnu kosu. 

Pogledajte galeriju i potražite sve frizure koje ćete poneti tokom hladnih dana:

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search