Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 07. 2016

Top 10: Najbolji šamponi i balzami leta 2016.

Kombinacije za svaki tip kose

Maske, serumi, ampule, kapi, svi ovi preparati pomažu da kosa izgleda prelepo i zdravo, ali prava nega uvek počinje sa šamponom i adekvatnim balzamom.

Za vas smo odabrali savršene kombinacije koje smo isprobali tokom ovog leta, a od kojih ćemo mnoge poneti i u jesenje dane. 

Ukoliko ste plavuša, Drybar Blonde Ale Brightening šampon i Brightening kondicioner su naši favoriti. Ako je vaša kosa ošetaćena, probajte Clear Scalp & Hair Active Damage Resist Ultra Nourishing šampon i regenarator, a za dodatni volumen idealan izbor je L'OréalVolume Filler Thickening šampon i balzam.

Protiv vlage se borimo uz Kérastase Discipline Bain Fluidealiste šampon i regenerator, dok ćete beživotnu, suvu kosu preporoditi uz Fresh kondicioner i šampon.

Anti-age program iz kuće Pantene će podmladiti vašu kosu, dok je  Fekkai Apple Cider šampon idealan za duboko čišćenje korena glave.

Kovrdžava kosa može da bude prava gnjavaža, iako često izgleda fantastično, a naš predlog su šampon i balzam kuće Oribe. Ukoliko želite da suvoj kosi omogućite duboku hidrataciju, tu su Keranique Stimulating proizvodi. Naših top 10 favorita vas čeka u galeriji:

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search