Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 07. 2016

10 odličnih beauty proizvoda bogatih hijaluronom

Sastojak koji briše bore i hidrira kožu

Kad koža počne da gubi elastičnost, postaje dehidrirana i dobije sitne borice, vreme je za pojačanu njegu koja bi trebalo da bude bogata sastojkom poznatijim kao hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina je čuveni sastojak koji hidrira kožu i tako smanjuje mogućnost nastanka neželjenih bora na licu. Poslednjih nekoliko godina preplavio je beauty industriju i gotovo svaki brend na tržištu ima barem jedan proizvod ili celu liniju koja je bogata hijaluronom. Podstiče proizvodnju kolagena te je zaslužan za elastičnost i hidrataciju kože, a danas ga možemo naći u kremama, serumima i maskama te tretmanima mezoterapije i popularnim dermalnim filerima. Izdvojili smo deset proizvoda, od kojih većinu možete pronaći na našem tržištu.

Kozmetika Novaexpert u svojoj liniji ima serum Hyaluronique koji je izuzetno prijatan za lice i već posle nekoliko nanošenja, koža poprima blistavi sjaj i nestaju tragovi sivkaste, dehidrirane ili umorne kože. Iz Chanela smo izdvojili noćnu kremu bogatu hijaluronskom kiselinom, a formula od koje se sastoji ide mnogo dalje od površne korekcije znakova starenja. Lancômeov serum Advanced Genifique u samo 7 dana koži vraća mladalački sjaj, čini kožu otpornom na spoljne uticaje, revitalizira je i ona izgledna vidno osveženo.

buro247.hr

Preporučujemo

foto

20. 07. 16

Resort 2017 - pidžama party se nastavlja

Inspiracija nam je kuća Protagonist

foto

19. 08. 16

Dobitna kombinacija boja za jesen 2016.

Dve vedre boje će učiniti da zaboravite na sive dane

Search