Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 11. 2015

Lepota i nega po uzoru na Helenu Christensen

Supermodel i fotograf otkriva tajne svoje vanvremenske lepote i rutinu kojom je štiti

Svi znamo da je Helena Christensen jedna od najlepših žena sveta, lice sa mnogih naslovnica, supermodel koji je vladao planetom, ali njeno interesovanje za modu je počelo relativno kasno, te se najpre seća kako je sa 15 godina nanosila plavu maskaru. 

Naravno, vremena su se promenila, Helena je postala super sexy dama sa puno talenata, a njena rutina je, kako kaže, veoma jednostavna.

Ona revodno čisti i hidrira kožu lica, a od proizvoda hvali brend Nude, zatim  ProGenius Omega Treatment MilkRodin Olio Lusso ulje za lice. Ipak, insistira da je tajna njenog izgleda zdrav i dobar san.

Trenira redovno boks i kaže da je voda još jedan od razloga zbog kog i dalje izgleda savršeno, a u njenoj svakodnevnoj rutini su i sokovi koje sama priprema u nadi da će poboljšati tonus kože iznutra.

Helena dodaje da je površna lepota ništa ako nemate samopouzdanja. Takođe, važno je da znate da površna lepota nije ništa bez zdravlja i nege koju donosi zdrav život.

Kada je u pitanju šminka superdmodel i fotograf najviše voli crveni ruž Chanel Rouge Allure Velvet La Fascinante, a njene beauty inspiracije su: Frida Kahlo, Jean Seberg, Octavia Spencer, Julianne Moore, Marilyn Monroe i njena 97-godišnja baka. 

U galeriji možete videti koji proizvodi su favoriti jednog od najpoznatijih lica modnog sveta:

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search