Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 06. 2015

Nega po meri Francuskinja

Ovo su vaše nove beauty navike

Volimo sve kod Francuskinja: one su večita stilska inspiracija, njihov odnos prema modi lepoti izgleda tako nonšalantno, zapravo čitava životna filozofija je pojednostavljena, čak im je i jezik tečniji, a akcenat izluđuje muškarce širom planete.

Zato ćemo danas predstaviti njihove navike koje se tiču nege i izgleda, koje su, očekivano, jednostavne, a koje bi trebalo da postanu svakodnevnica svake žene.

Prvo i osnovno su dnevna i noćna krema. Dnevna krema ima zaštitni faktor i deluje kao antioksidant, dok je noćna zadužena za dublju negu. 

Omiljeni proizvod Francuskinja je miceralna voda, a ono što ih izdvaja, posebno od žena u regionu je to što znaju gde i šta kupuju, ne gledajući cenu, jer lepota je nema.

Nega se ne završava na licu, već se nastavlja na vratu i dekolteu. Kada jednom počnete da razmišljate kao Francuskinja, potreban vam je samo crveni ruž, midi suknja i breton top kako bi uspele da pokažete svoju nonšalatnu, gotovo bezobrazno nehajnu i seksi stranu. 

Poručite odmah neke od prikazanih proizvoda na BeautyShop.rs, jedinstvenoj online prodavnici koja garantuje originalnost proizvoda.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search