Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 05. 2015

Festivalska inspiracija: Upletena kosa

Ideje za prelepe pletenice za proleće i leto

Zaboravite na Hajdi i ruralne asocijacije kada su pletenice u kosi u pitanju jer su ovi primeri daleko od toga... Hollywoodski daleko! Pronalazimo najinteresantnije primere upletene kose kod poznatih dama koji su dostojni party festivalske sezone  zato što su udobne, atraktivne i brzo se prave!

Od cele kose upletene u sitne pletenice, što je bilo super popularno devedesetih i što asocira na egzotičnu afriku, frizure koju smo videli na Zoe Kravitz, preko repa koji se sastoji od pletenica i puštene kose kao kod Behati Prinsloo, što je apsolutno ležeran izgled koji i sami možete lako replikovati, imamo i par predloga koji su zlatna sredina.

Rita Ora demonstrira dve ženstvene pletenice-riblje kosti koje na njenoj platinastoj kosi izgledaju moćno i skoro Vikinški, umesto da čine da izgleda kao mala devojčica. Tu je i pletenica od četiri pramena, koju nosi  manekenka Georgia May Jagger, izgleda jednostavno i minimalistički, ali će vam za ovo trebati pomoć rijateljice, jer od temena nećete moći sami da izvedete ovakvu kiku. Zoe Saldana je svoju divlju, tamnu kosu koja je prirodno kovrdžava uplela u neurednu kiku sa strane, koju je najlakše napraviti kada vam je kosa vlažna.

Za koji god stil da se odlučite, garantujemo da nećete proći nezapaženo, bilo da idete na muzički festival ili samo želite da isprobate jednu od ovih super zabavnih pletenica!

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search