Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 04. 2015

Prolećna revitalizacija kože

Dajte joj negu, hidrataciju i snagu

Tople dane smo jedva dočekali, posle veoma tmurne zime, ali kada je vreme da pokažemo malo više kože, može da se desi da ona nije baš za pokaživanje. Posle hladnih dana, ona može biti suva, dehidrirana, perutava i bez tonusa, pa je potrebno vratiti joj sjaj i pripremiti za suknje i kratke rukave!

Teške i masne zimske kreme više nisu neophodne i samo opterećuju i maste vašu kožu. To, naravno, ne znači da treba da prestanete sa redovnom negom, već samo da počnete da koristite proizvode koji su blaži i ne sadrže previše ulja. Guste kreme treba da zamenite tečnijim losionima i mlekom za telo koje će koža lakše upijati. Takođe, mirisi zimskih krema su teški i ma koliko vam prijali u hladnim danima, lakši, cvetni i svežiji mirisi prolećnih krema osvežiće vaša čula dok krema hrani kođu. Kako se na proleće bude i neke alergije, losioni sa hipoalergenskim delovanjem su takođe sjajan način da čuvate i negujete svoje telo.

Najvažniji su hidratantni sastojci koji će hraniti vašu kožu a neće je opteretiti, pa tražite proizvode sa aloe veromureomglicerinomarganovim uljem i vitaminom E, koji su poznati po svojim super hidrirajućim moćima a to je baš ono što vam treba da u proleće zakoračite u novoj, besprekornoj koži!

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search