Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 02. 2015

Beauty tretmani koji koštaju više nego kirija!

Šokiraćete se

Ne, ne mislmo na estetsku hirurgiju, već na obične stvari kao što su šišanje ili kupanje!

Čuli smo da postoje neki prilično ludi tretmani, na primer- ribice koje jedu kožu sa stopala! Ali to vas i ne stavlja na neki veliki trošak, kad razmislite, jer ovi beauty tretmani koje smo izdvojili koštaju pravo malo bogatstvo, na primer, jednu ili više mesečnih kirija za stan ili letovanje.

Da, to su tretmani rezervisani za bogate, poznate i pomalo lude osobe koje žele da plate mnogo za nešto što je napravljeno samo da bi postojalo, a evo i top 6 tretmana čije cifre stvaraju vrtoglavicu:

1.Frizura kod Teda Gibsona

On je odgovoran za izglede poznatih dama na crvenom tepihu, među kojima su Angelina Jolie i Anne Hathaway. Ako jedna obična smrtnica poželi da poseti poznatog majstora, ona će izdvojiti 1.200 dolara i dobiće pranje, šišanje, feniranje i kompletno stilizovanje vaše kose, sa sve masažom glave i tretmanom toplim peškirom i to lično od Teda!

2.Vampirski tretman lica

Koji je upravo ono što mislite da jeste. Kim Kardashian ga je popularizovala i on se sastoji iz ubrizgavanja sopstvene krvi pacijentu u lice, za dobijanje mladalačkog izgleda. I to ’zadovoljstvo’ košta 1.100 dolara!

3. Duo masaža sa 20 ruku

Po ceni od 4.000 dolara, u spa centru na ostrvu Maui, dobićete masažu koju radi 10 ljudi, i ona se promoviše kao masaža za parove. Poenta je da se ozak u toku tretmana potpuno opusti jer ne može da se fokusira na izvor dodira, kojih je mnogo.

4.HD piling sa dijamantima i rubinima

Scott Vincent Borba, dermatolog poznatih, kreirao je ovaj dragoceni piling gde se po licu klijenta bukvalno posipaju drobljeni dragulji, ali to nije sve! Tretman se završava parafinskom maskom od svilenih vlakana i seansom LED crvenog svetla. Kažu da je Mila Kunis veliki fan ovog tretmana od 7.000 dolara!

 5.Kupanje u Evian vodi

 Niste fan kupanja u česmovači? Nije problem, jer za 5.000 dolara možete se brčnuti u 350 galova Evian vode koja se sipa direktno iz limitirane serije Christian Lacroix boca. Samo tu postoji još jedan trošak od 6.000 dolara a to je boravak u penthaus apartmanu u hotelu Victor u Majamiju, gde je jedino na svetu ovaj luksuz dostupan.

6.Manikir od belih dijamanata

Pole manikira sa crnim dijamantima koji je koštao 250.000 dolara, poznada dama Kelly Osbourne je rešila da nadmaši sebe manikirom od milion dolara koji je urađen belim dijamantima! Nadamo se da neće nastaviti da se takmiči sama sa sobom, jer šta je sledeće, plavi dijamanti za 2 miliona?

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search