Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 12. 2014

Telo u prazničnom raspoloženju

Svetucavi proizvodi

Novogodišnji praznici su pravo vreme da sebi dopustimo malo igre i sve ono što nam se možda čini preterano tokom godine. Šljokice, bilo da su manje ili veće, pravi su dodatak u hladnim decembarskim noćima kada smo u prazničnom raspoloženju (a pogotovo za sam doček). Onda je vreme da vi sijate! U zavisnosti od izbora garderobe, pažnju možete posvetiti licu, rukama, nogama, dekolteu, kosi...ili svemu u isto vreme. Odaberite odgovarajući proizvod, bitno je da znate par stvari.

Boja šljokica bi trebalo da prati boju garderobe. Znači, ako je haljina srebrna i šljokice bi trebalo da budu srebrne, bele ili u tamno sivim tonovima. Takođe, sa hladnim tonovima garderobe kao što su teget, siva ili zelena,  srebrne šljokice će se najbolje slagati. Ako vam garderoba nije metalik, nego je neke druge boje, gliter kombinujete sa bojom. Ako je garderoba toplog tonaliteta (žuta, crvena, naranžasta) šljokice bi trebalo da budu zlatne ili bakarne. Samo crna garderoba podnosi sve verijacije na temu boje šljokca.

Da bi šljokice bile postojane, potrebno je nešto da ih veže i drži na vašoj koži. To su obično ulja ili mleka za telo, samo pazite da ne uflekate garderobu. Zato i preporučujemo proizvode za negu koji u sebi već sadrže gliter i koji dolaze u formi spreja za ravnomerno i precizno nanošenje.

Ako budete imali problem sa skidanjem šljokica, to možete učiniti papirnim selotejpom, jer on nema preveliku moć lepljenja pa neće oštetiti kožu ali je dovoljno jak da ukloni gliter kako sa lica, tako i sa tela.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search