Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 10. 2014

Naomi Watts novo lice L’Oreala!

Još jedna poznata dama u portfoliju

Još jedna pripadnica holivudske elite, četrdesetšestogodišnja Naomi Watts se upravo priključila redovima ambasadora prestižne kuće L’Oreal Paris!

Ova saradnja je još jedan potez u novoj eri francuskog brenda u koji potpisuju ambasadore starosti preko 25 godina, i to je zaista za poštovanje.

’’Naomi je simbol istinske lepote a njena na izgled krhka spoljašnjost je u kntrastu sa neumornom odličnošću koja je njenu akrijeru dovela do velikih visina. Blistava, iskrena i harizmatična, ona je otelotvorenje žene od vrednosti’’ rekli su u L’Oreal Paris povodom ove saradnje.

Sa druge strane, Naomi je izjavila da je duboko počastvovana što je postala deo brenda koji toliko dugo ispiriše žene svojim sloganom ’Jer Vi to zaslužujete’, koji je postao prava mantra i dodaje da brend otelotvoruje mnogo više od legendarnih proizvoda,a to promocija samoafirmacije, samopouzdanja i uverenja da svaka žena treba da ceni sebe bez obzira na godine, poreklo i nacionalnost.

Wattsova je ovim potezom stala rame uz rame sa mnogim poznatim damama koje su besprekorne na crvenom tepihu a njena bezvremena lepota će biti idealna za promociju noviteta od L’Oreala- Revitalift Filler proizvoda.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search