Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 10. 2014

Magičan tretman za savršene trepavice

Minival!

Ako su vam trepavice slabe, retke i ravne, iz iskustva verovatno znate da uvijači za trepavice i ne rade baš sjajan posao. U vašem slučaju, samo ih još više lome i oštećuju. Ali, postoji  mudro rešenje posle koga ćete biti mirni čak do mesec i po dana a u pitanju je minival trepavica!

Postupak je sličan kao kod klasičnog minivala, samo je sve mnogo manje. Mini uvijači se nanose na trepavice, a preko njih ide gel koji treba da ih zadrži u željenom obliku. Zatim se taj gel ispere, pa se stavi fiksator i nakon toga regenrator.

Naravno, ako to nikada niste radili, prirodno je da se pitate da li je postupak bezbedan za vaše oči, ali nemate šta da brinete ako postupak radite u stručnim i proverenim salonima. Preparati su blagi i na biljnim su bazama, tako da opasnosti nema. Mini viklera ima u više veličina, tako da većina klijenata može da bude zadovoljna.

Naravno, posle ovog tretmana ne znači da maskara postaje suvišna, tako da ćete i dalje morati da je stavljate ako želite da istaknete oči dodatno.

Minivalom trepavica one se samo uvijaju, ali ne postaju tamnije. Ako želite tamnije trepavice u salonu ih možete ofarbati u željenu boju (na raspolaganju su najčešće crna, braon i plava).

Iako je ovo procedura koja mnogima može da olakša svakodnevni make up ritual, idealna je za žene u godinama čije su se trepavice već proredile, a i zbog slabljenja vida i komplikovanijeg nanošenja maskare.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search