Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 03. 2011

Trend proleće 2011.

Pletenice, talasi, rockabilly, razdeljak...i nezaobilazni asesoari

Ultra volumen – pompadur je doživeo svoj veliki come back. Šiške jako visoke, tapirane i lakirane. Otkivaju čelo i naglašavaju celo lice. Što višlje, to bolje. Lak za kosu je nezaobilazan.

Pletenice – Ako se odlučite za malo mekši i ženstveniji stajling, pletenice su dobar izbor. Ostaju nam od prethodne sezone. Koristite ih u službi drugih frizura i pletite samo jedan deo kose (stranu kose ili šiške), a ostatak neka bude rep ili punđa.

Začešljano u jednu stranu – ravno, začešljano i zategnuto u jednu stranu. Jak razdeljak, puno voska i kosa koja sija kao staklo. Trend koji se mogao videti na mnogo catwalk-ova ove sezone...DKNY, Lacoste, Carolina Herrera

Neuredni prirodni talasi – Srećom, ovaj stil nikada ne izlazi iz mode. Blago neuredna, ‘upravo ustala iz kreveta’ frizura je pravi spas za zauzete dame. Od proizvoda vam je potrebna samo blaga pena za kosu kojim ćete samo izgužvati krajeve.

Asesoari su nezaobilazna stvar ove sezone. Šnalice, mašnice, trake, marame, cvetovi, fascinatori, broševi, šeširi, rajfovi – svaki ukras je dobrodošao. Pristaju uz svaki gore pomenut trend.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search