Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 05. 2014

‎L'Oréal dame osvojile prvi dan festivala u Kanu

Blake Lively, Frieda Pinto, Jane Fonda, Laetitia Casta

Otvaranje Kanskog filmskog festivala su sem Nicole Kidman, obeležile i dame koje predstavljaju ‎L'Oréal, a koje su u svojim profesijama cenjene i izuzetno popularne.

Blake Lively se pojavila u seksi Gucci haljini, sa Lorraine Schwartz dijamantima, a beskprekoran makeup su od ove glumice stvorili izgled supermodela.

Veteran modnih pisti i naslovnica, koja je iz sveta mode otišla i u glumačke vode, Laetitia Casta je za premijeru filma "Grace of Monaco" obukla kreaciju kuće Dior, a tamniji crveni ruž i istaktnute oči su ovoj lepotici dali još elegantniji izgled.

Lively i Casta su imale čast da se pored njih u ulozi abmasadora imperije L'Oréal,pojavi i Jane Fonda, koja je izazvala najveće oduševljenje prisutnih, U fanstastičnoj kreaciji kuće Elie Saab, sa ružom koji je pratio zanimljivu boju haljine i sa glamuroznom frizurom, Fonda je jednostavno bila savršena od glave do pete.

Zoe Saldana je odabrala model Victorie Beckham, koji je savršeno istakao njenu figuru, a uz romantičnu frizuru i dodir crvenog ruža, glumica je pokazala da joj je mesto među najlepšim damama sveta. 

Svaka dama je izgledala poput moderne princeze, a mi ćemo vas svakodnevno izveštavati o tome ko je osvojio crveni tepih u Kanu, kao i koja dela kinematografija su osvojila srca publike i kritike. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search