Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 05. 2014

Doutzen Kroes smatra da je lepota precenjena

Da li je u pravu?

Supermodel, jedna od 10 najplaćenijih manekenki sveta, žena koja je pozirala za sve vodeće modne kuće i pred objektivima najslavnijih fotografa, Doutzen Kroes, smatra da je lepota precenjena.

Holandska lepotica, koja očekuje drugo dete, prvu ćerku, želi da njena mezimica postane nešto više od samo lepog lica i zvajanog tela. Anđeo kuće Victoria's Secret smatra da lepota ne menja svet, ne čini ga boljim i zato ćerku neće nazivati lepom, već pametnom. Doutzen smatra da previše devojčica dobija komplimente koji se tiču samo spoljašnosti.

Kroesova je ranije izjavila da njene fotografije ne odslikavaju kako ona zaista izgleda, kao i da oseća krivicu jer prodaje fantaziju, koja obične žene čini da se osete nedovoljno dobrim. Takođe, redovno govori o tome kako ostaje u formi, ali koliko je važija slika koju žena ima o sebi od one koja se nalazi na posterima i bilbordima. Doutzen je pobornik zdravog života, a poput koleginica kao što su Coco Rocha i Abbey Lee odbija da se u potpunosti odrekne slatkih zadovoljstava i postane rob modne industrije.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search