Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 08. 2013

Stil Kate Middleton

Pod budnim okom modne javnosti

Uvek sa smeškom na licu, savršene frizure i u društveno prihvatljivim kombinacijama viđamo Kate Middleton. Da li bi Vojvotkinja od Cambridgea uvek i zaista bila takva da nije ušla u kraljevsku porodicu, ostaje nam samo da nagađamo.

Njeno svakako najupečatljivije pojavljivanje je bilo na dan njenog venčanja. Ime dizajnera venčanice držalo se u najstrožoj tajnosti do poslednjeg trenutka. Tek se na samoj ceremoniji otkrilo kako je venčanica Kate Middleton skrojena prema skicama Sarah Burton, dizajnerke modne kuće Alexander McQueen. Kate je i sama aktivno učestvovala u izradi skica. Haljina je odgovarala je svim engleskim tradicijama: 3 metra dug šlep, a rukavi i korset su bili ukrašeni čipkom sa simbolima Velike Britanije: čičkom, ružom i detelinom.

Čini nam se da je odmah nakon toga, Kate Middleton postala glavna trendseterka u Velikoj Britaniji. Na prvi pogled, bez ikakvih napora i trikova, mada su za to, naravno, zaslužni sposobni i profesionalni stilisti. Ali, bez obzira na sve, Kate Middleton je imala potencijal za stvaranje sopstvenog brenda.

Obzirom da Kate nije u interesu velika zarada, njen rad je usmeren prvenstveno na dobrotvornu delatnost. Kraljevska organizacija vojvode i vojvotkinje od Cambridgea i princa Harryja, odlučila je da predstavi liniju proizvoda pod imenom Kate. Na taj način je ime vojvotkinje postalo zaštitni znak.

Tako da se sve ljubiteljke njenog lika i dela od sada mogu i obući poput prave vojvotkinje. Za one kojima nije dostupna ova kolekcija ne preostaje ništa drugo nego da pažljivije osmotre svakodnevne i službene izlaske Kate Middleton u javnost. Na primer na manifestaciji povodom Nacionalne parade izviđača kraljice Elizabete koja se održala u Windsoru, Kate je odabrala Mulberry kaput u mint boji, upotpunjen dugmićima u obliku cvetova, a celi look je dopunila jednostavnim nude salonkama i malom torbicom u istom tonu.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search