Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 02. 2014

Olivia Palermo

IT devojka

Ukoliko bilo kog poznavaoca mode pitate ko je Olivia Palermo (pored toga što će se zgranuti što mu uopšte postvljate to pitanje) reći će vam : Olivia?! Olivia je IT devojka!

Svi žele da izgledaju kao ona, svi prate šta ona piše na svom blogu. Dizajneri znaju da kada se Olivija bude prošetala po New Yorku na svojom popodnevnoj kafici u njihovom brendu da će istog trenutka svi poželeti da su svi obukli isto. Ali, nikome ne polazi za rukom da apsolutno izimitira njen stil odevanja. Ona je jedinstvena u svojoj doslednosti glamuru (dnevnom i večernjem). Nežne, krhke i ženstvene građe ova mlada dama iz visokog društva mami uzdahe gde god da se pojavi. Uvek obavijena glamuroznim tkaninama, savršeno skrojenim, Olivia uvek izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste.

Dizajneri naprosto obožavaju ovu uticajnu blogerku i fmodnu ikonu. U Milanu, Parizu, Berlinu, New Yorku, gospođica Palermo uvek je među družinom koja stvara Vogue, In Style, Elle i čitavu modnu scenu.

Ona je uvek u prvom redu . Stecište modnih zbivanja ne može proči bez nonšalancije Olivijne elegancije. 2007.godine pojavila se na naslovnici New York Timesa i obelodanila neistine o kontroverznim pričama o njenom pristupu visokom društvu i jednom njujorškoj organizaciji posvećenoj humanističkom radu. Prošle godine verila se za svog dugogodišnjeg dečka nemačkog modela Jonannes Huebel. Nadamo se da će vas njene raznobojne i ženstvene kombinacije oraspoložiti i inspirisati u ovim zimskim danima. Uživajte!

 

Autor: Milica Marković

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search