Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 02. 2013

55. dodela Grammy nagrada

Muzički i modni pobednici

Glavni dobitnici 55. dodele Grammy nagrada, održane u Staples centru, u Los Anđelesu su australijski pevač Gotye koji je osvojio tri nagrade i indi-rok grupa The Black Keys, u čije ruke je otišao najveći broj priznanja - čak četiri. We Are Young, hit njujorške grupe Fun, proglašen je za pesmu godine, a ovaj bend dobio je i nagradu za najboljeg novog umetnika. 

Nagradu za najbolji pop vokalni album odnela je Kelly Clarkson za njen peti album Stronger, Frank Ocean je dobio Grammy nagradu za najbolji savremeni album, Paul McCartney dobio prestižnu nagradu za najbolji tradicionalni album Kisses on the Bottom, dok je Rihanna osvojila nagradu za najbolji kratki muzički video za numeru We Found Love koju izvodi sa Calvinom Harrisom.

Svečanu dodelu nagrada Grammy obeležili su i brojni slavni pevači koji su zajedno izvodili hitove u čast muzičkih ikona, pa su tako Sting, Bruno Mars, Rihanna i Ziggy Marley izveli numeru Boba Marleya, Could You Be Loved. Posle višegodišnje pauze pevač Justin Timberlake odlučio je da se vrati u pevačke vode pa je nakon 10 godina ponovo nastupio na dodeli prestižnih muzičkih nagrada izvodeći svoj novi singl Suit & Tie. Tokom večeri tradicionalno je odana počast velikim umetničkim imenima među kojima su Dave Brubeck, Andy Williams, Donna Summer Robin Gibb, a koji su preminuli tokom prošle godine.

I modni izbori diva nam nisu promakli i kao i uvek bilo je pogodaka i promašaja, ali nam je za oko iznenađujuće zapala Rihanna, na čiji upadljivi stil smo navikli, pa nas je ovaj put iznenadila prelepom crvenom haljinom sa potpisom Azedine Alaia. Volimo i hrabri izbor Florence Welch u Givenchy, trendy Beyonce u Osmanu i retro-glam toaletu Taylor Swift koju potpisuje J.Mendel. Pogledajte i same koje su nas zvezde još iznenadile svojim izborima:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search