Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 03. 2015

Stilski dosije - Solange Knowles na Nedelji mode u Parizu

Dezeni, boje i savršeno uklopljeni detalji

Očekivano ili ne, Solange Knowles je osvojila prve redove Nedelje mode u Parizu i uspela da bude bolje odevena od mnogih blogerski, urednica i zvezdi, poput Olivie Palermo.

Solange nije bila samo na revijama velikih kuća, kao što su Carven ili Balmain, već i na onim koje mediji nisu ispratili, posebno ne u većoj meri. Svako pojavljivanje ove mzuičke senzacije i dizajnerke je bilo odraz aktuelnih trendova za proleće i leto uz obavezan lični pečat.

Sjajano se poigrala sa jarkim bojama, ne samo na odeći, već i na usnama, dok je ležernost pokazala kada je u pitanju frizura, koju je ostavila da prirodno pada. 

Možda i najzabavniji detalji su na nogama, tačnije izbor pretežno sandala, među kojima su dominirali modeli Shrimps X Sophia WebsterNicholas Kirkwooda.

Savršena geometrijska preciznost je uzela maha kada su u pitanju clutch. Zabavne, elegantne, vintage ili futurističke, ulepšale su sjajne kombinacije, među kojima su komadi kuća Harbison, Prada, H&M Studio, Lanvin i mnogi drugi.

Pratite strelice i pogledajte sve modne pogotke sa Nedelje mode, koju ćemo, između ostalog, pamtiti po fantastično inspirativnoj Solange. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Jojo    |    11. 03. 2015   |   11:09:13

Hocu sveeee

Ali ovaj Carven outfit je ipak pobedio

pošalji odgovor

Solange - najbolje kombinacije sa Nedelje mode u Parizu

Search