Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 10. 2014

Šta spaja današnje supermodele? Poznata prezimena!

Jagger, Beckham, Baldwin...

Nekada je manekenstvo značilo težak i mukotrpan rad, a samo nekolicina devojaka, ali i mladića je uspevalo da dobije status supermodela. Danas se supermodel postaje preko noći. Dovoljno je samo da imate poznate roditelje.

Nepotizam je našao svoje mesto u svetu modelinga, a dokaz za to su uspesi Kendall Jenner, Romea i Brooklyn Beckhama, Gigi Hadid, Lottie Moss, Georgia May Jagger, kao i mnogi drugi. Kako su ova deca rasla pred očima javnosti, lako im je da se snađu pred jakim reflektorima, kao i da koktiraju sa medijima.

Dok za neke možemo da kažemo da im je mesto u modnom svetu, poput Georgie May, koja je ćerka Mick Jaggera i Jerry Hall, najviše kontroverze je izazvala Kendall, polusestra Kim Kardashian, koja prema mišljenjima mnogih nema kvalitete supermodela, ali je hodala za sve prestižne dizajnere na nedavno završenim nedeljama mode, rame uz rame sa Gisele i Naomi. 

Poznato je da su do nedavno deca poznatih roditelja zauzimala prestižna mesta još prestižnijih Univerziteta, ali nove generacije biraju njima lakši i bolje poznat put. Pitanje ostaje, šta je sa svim onim devojkama i mladićima koji svojim radom i izgledom daleko više zaslužuju mesta na pistama i u reklamnim kampanjama. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search