Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 08. 2015

Svi beauty proizvodi za savršeno venčanje

Kako bi izbegli stresne situacije

Poslednje što želite je da vam najlepši dan upropaste neke beauty greške, koje su trivijalne i lako ih je sprečiti. Zato smo mi tu da vas podsetimo šta je to što mora svaka mlada da ima za savršeni dan.

Crvenilo nije nepotrebno, već apsolutno nedopostivo. Zato su tu proizvodi protiv crvenila, a zatim prajmer. Sledeći korak je savršena podloga.

Podloga mora da izgleda blistavo i ujednačeno, zato birajte lagane i proverene formule. Niko ne želi da izgleda kao da ima naslage šminke.

Sledeći proizvod koji morate da imate je balzam za usne sa malo sjaja. Bez obzira na to koju boju ruža odlučite da stavite, ovaj proizvod ide u vašu torbicu, kako bi vaše usne izgledale poželjno i nakon svih čestitanja, poljubaca i torte.

Vodootporna maskara se podrazumeva. Ipak se radi o jednom izuzetno emotivnom trenutku, tako da nema potrebe za daljim pojašnjavanjem.

Nemojte zaboraviti na kremu za ruke. Uprkos prelepom manikiru, vaše ruke i prsti moraju da izgledaju savršeno. Znate i same zašto! 

Kada je kosa u pitanju, sve zavisi od frizure, ukrasa, ali i od vremenskih prilika. Ipak, lak i sredstvo koje će eliminisati vlagu su prosto neophodni pri pripremanju. 

Tek kada vam je sve na dohvat ruke, možete da nastavite sa pripremama i opustite se, jer to je vaš dan, a u galeriji su naši favoriti koji će vam olakšati spremanje.

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search