Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 05. 2015

Dizajnerska trka: Ko će obući Lady Gagu za venčanje?

Najprestižnije kuće nude svoja rešenja

Modni svet Lady Gagu naziva mladom decenije. Od kako se, za Dan zaljubljenih, verila za višegodišnjeg dečkaTaylor Kinneya, počela su nagađanja o tome šta će nositi, tačnije koji dizajner će dobiti čast da obuče jednu od najvećih zvezdi muzičkog sveta za njen veliki dan.

Tako su kuće Lanvin, Calvin Klein, H&M, Betsey Johnson i mnoge druge, više od njih 30, odlučile da javnosti predstave svoje ideje za Gagino venčanje. Jedinstvene, unikatne haljine su prikazale najrazličitije strane ličnosti pop pevačice.

Tako je Nicole Miller vidi kao seksi mladu, Monique Lhuillier kao raskošnu i romantičnu, a Donna Karan Atelier kao nešto klasičniju i veoma otmenu. Karl Lagerfeld je morao da bude drugačiji, pa je dizajnirao dve haljine za kuću Chanel. 

Gagin jedini komentar je bio da će izabraniku njenog srca biti uslišene sve želje, a da ona još uvek nema pojma šta će poneti. Da li će izabrati da ode kao samo Stefani ili kao opšte poznata Lady Gaga, ostaje nam da vidimo. Datum još uvek nije poznat, ali se očekuje da će venčanja biti do kraja godine. 

U galeriji smo izdvojili veći deo venčanica namenjenih za muzičku zvezdu, a sada nam ostaje samo da nagađamo da li je jedna od njih baš ona prava.

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search