Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 05. 2015

Kao u prodavnici slatkiša - Chanel u Seulu

Cruise 2016 kolekcija

Chanel revija, održana 4. maja u Seulu, u Dongdaemun Design Plazi, donela je jednu od najboljih Resort kolekcija ne samo ove kuće, već i šire. 

Akcenat je bio na bojama, kako na odeći, tako i u šminci. Pink, narandžasta, kraljevsko plava, ljubičasta i mint su imale posebno mesto u kolekciji, stvarajući savršeni miks namenjen damama koje žele da budu u centru zbivanja. Fluroscentni aksesoari i ruževi su izazvali posebno oduševljenje među modnim znalcima, dok ništa manje pažnje nisu dobile ni frizure, inspirisane dinastijom Chosun.

Lagerfeld je izjavio da je Seul misteriozan, kao i da je inspiraciju potražio u korejskoj tradicionalnoj odeći, kojoj je dao moderan, internacionalan preobražaj. 

Okružene šarenim lampama u crvenoj, zelenoj i plavoj, pored piste ukrašene belim ružama, osim zvezdi sa Dalekog Istoka, u prvim redovima su se našle Gisele Bundchen, Tilda Swinton i Kristen Stewart, odevene u Chanel kreacije. Svoju ljubav i odanost prema legendarnoj francuskoj kući su dokazale i ovim dolaskom, zbog kog su preskočile Met Gala veče. 

Takođe, simpatičan dodatak je bio i karusel, koji je bio Lagerfeldov način da nas podseti na ljubav prema dečijim kolekcijama, a kako se sledeće godine otvara velika prodavnica ove kuće upravo u Seulu, dok je Chanel 11.12. torba među najprodavanijim poklonima upravo u ovom delu sveta, ne čudi nas što se Karl potrudio da Resort 2016 kolekcija bude besprekorna.

On je dodao i da ljudi misle da poznaju ovaj deo sveta, ali da se varaju, ali on je rešen da ostatku sveta približi ne samo japansku i kinesku, već i kulturu Južne Koreje. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search