Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 04. 2015

Šta obući za venčanje tokom toplih dana

Ideje, predlozi i pravila

Proleće i leto su godišnja doba kada smo pozvani na mnogo više venčanja, a kako i ne bi, kada nas okružuje sunce, zelenilo, cveće i romantična atmosfera koju donosi proleće i ostaje sa nama sve kasne jeseni.

Prolećni i letnji kaputi su postali obavezan komad, a njihova skromnost i elegancija je idealan izbor za prisustvovanje venčanju. 

Kada su u pitanju haljine, nose se midi dužine, kao i maxi, a trebalo bi da birate modele sa rukavima i bez predubokog dekoltea. Romantični dezeni, čipka u umerenim količinama i nežni tonovi su uvek pobednički izgled.

Plisirane suknje, kao i one pencil kroja su uvek dobar izbor, a nosite ih uz košulje, čak i majice, koje nemaju napadan natpis, već su što jednostavnije, jer je akcenat na šeširu ili ukrasu za kosu, koji su sa dvorova sišli među običan narod i nemaju nameru da odu. Naravno, krune od cveća, bilo šta prenapadno, je neprikladno.

Torbe su uvek problematične jer je ona koja je vizuelno idealna, kao što je box clutch, premala za sve potrebštine. Zato biramo mini modele sa dugim kaišem, koje su pravi hit, a ipak su prostranije od clutch modela.

Cipele mogu i smeju da budu malo neobičnije, upadljivije, ali obratite pažnju na udobnost. Naravno, uvek možete da ponesete par baletanki i pridružite se slavlju, nakon formalne ceremonije.

U galeriji ćete pronaći inspiraciju, a možda baš i prave komade kada sledeći put budete išli na proslavu ljubavi: 

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search