Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 06. 2016

Našminkani na plaži

Ako morate i sa merom

Bilo da ste na moru ili u gradu na bazenu ili na lokalnom kupalištu, šminka je veoma delikatna stvar kojoj treba pristupiti veoma pažljivo na bilo kojoj od navedenih lokacija. Slana, slatka ili hlorisana voda podjednako deluju na maku up – razgrađuju ga.

Na puder ili bronzer zaboravite, osim ako ne želite da vam šminka završi na kupaćem kostimu. Najbolje bi bilo da se posvetite dobroj nezi kože na suncu, nego šminkanju iz praktičnih razloga, ali ako već ne možete bez make up-a na plaži, imamo nekoliko saveta za vas:

Stavite vodootpornu maskaru. Trepavice će biti tamnije u gušće ceo dan. Nemojte trljati oči pri izlasku iz vode, da se maskara ne bi razmazala, ali koliko god da ste pažljivi, uvek se  može desiti da se u komadima skida. Kaa se vratite sa plaže, skinite maskaru skidačem na uljanoj bazi.

Na usne ne stavljajte ništa osim sjaja za usne.  Važno je da se opredelite za one za zaštitinim faktorom, da bi osim lepog izgleda imali i adekvatnu negu.

Nije nemoguće otići na plažu sa malo više boja, ali uvek isprobajte proizvod pre nego što krenete na kupanje, jer krajnji ishod može biti jedan ne baš lep prizor. Naravno, tu su i tonirane kreme koje imaju visoku zaštitu i vodootoprne su, a naš izbor ćete naći u galeriji: 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search