Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 06. 2016

Najbolji noviteti za leto 2016.

Odvažne senke i usne stvorene za poljubce

Luksuzne teksture, nalet plavih tonova i vrela paleta lakova za nokte spadaju u must have komade ovog leta. Pred vama je kratka lista proizvoda koji su se izdvojili kao najbolji i postali naši favoriti.

Najpre tu je spas za obraze i usne, Clinique Pop Oil Lip & Cheek Glow dolazi u četiri nijanse, obogaćen je semenkama suncokreta i jojobom, a ono što nam se posebno dopalo je to što je lagan i odličan i za dan i za veče. Ovaj blagi sjaj za obraze i usne se lako nanosi i daje odlične rezultate.

Juicy Shaker kuće Lancome je još jedan odličan spas za usne, jer je istovremeno i balzam i sjaj za usne. Idealan je za posao, izlaske, pa čak i za plažu.

Odličan eyeliner nam dolazi iz Make Up Forever kuće, a naša nijansa je Matte Pastel Green, jer asocira na more, odlično se uklapa u trendove, a nije napadna, već nežna i veoma delikatna.

Ako želite metalik odsjaj na očima, Stila je brend koji nas je oduševio paletom senki, koje izgledaju poput folije. Zaista fantastično!

Berried Treasure kuće essie je naš omiljeni lak, mada su i druge nijanse iz letnje kolekcije primamljive i odlične za vrele dane.

Iako ovaj proizvod nije dostupan u našoj zemlji, barem ne za sada, on je naš miljenik koji daje zdravu, preplanulu notu celom licu. Neo Bronzer kuće Kevyn Aucoin je pravo čudo u veoma šik pakovanju. 

Brow Artist Maker  iz L’Oréal-a je još jedan novitet uz pomoć kog ćete dobiti sve što vam je potrebno za savršene obrve, koje su, kao što znamo, okvir lica.

Za sam kraj, tu je maskara, a SML izbor je Chanel Le Volume De Chanel Waterproof Mascara, i to u nijansi 20, tačnije braon, jer želimo da tokom dana izgledamo što prirodnije. 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search