Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 06. 2013

Japanski manikir

Drevna metoda za modernu ženu

Japanski manikir je tehnika nege i oporavka noktiju koja se u Japanu upotrebljava već hiljadama godina. Ovaj isročnjački tretman je jedinstven po tome što u potpunosti oporavlja oštećene i slabe nokte, što je pogotovo korisno posle gela ili nadogradnje. Takođe, ovo je prirodan način nege koji obezbeđuje jačanje nokatne ploče, hrani nokte i podstiče rast, pa oni postaju čvrsti, elastični, meki i imaju zdravu boju i prirodan sjaj.

Tretman počinje skraćivanjem i nežnim turpijanjem noktiju, pa se prelazi na piling da bi nokti i zanoktice bile meke i glatke, posle toga se na nokatnu površinu nanosi Ni pasta koja je zasićena morskim peptidima, keratinom i sedefom i sve to se utrljava u nokte specijalnom turpijom koja je napravljena od teleće kože. Ta mineralna pasta popunjava mikroskopske pukotine i oštećenja na nokatnoj ploči. Posle se na nokte nanosi specijalni prah za poliranje koji sadrži pčelinji vosak, pa su vaši nokti zaštićeni tokom nekoliko sledećih lakiranja i skidanja laka, što znači da su vam nokti u nekoj vrsti zaštitne čaure koja dozvoljava noktu da diše i hrani ga u isto vreme.

Ovaj manikir se završava relaksirajućom masažom šake esencijalnim uljima, koji upotpunjuje ovo orijentalno iskustvo na najbolji način.

Coye   |    08. 06. 2013   |   21:36:01

Re: Naslov

Hvala :)

pošalji odgovor
SML   |    07. 06. 2013   |   13:47:09

Re: Naslov

Draga Coye,

japanski manikir se radi u većim i bolje opremljenim kozmetičkim salonima.

Srdačan pozdrav!
SML tim

pošalji odgovor

Re: Naslov

Coye   |    07. 06. 2013   |   13:42:19

Naslov

Odlicno. Gde je naci u Beogradu?

pošalji odgovor

Re: Naslov

Jarke boje

Jarke boje

Obojite svoj svet.. ...

Jeans

Jeans

Đenovski plavo ...

Jasmin

Jasmin

Miris jasmina je jedan od sastojaka mnogih parfema ...

Jojoba

Jojoba

Gaji se zbog ulja koje se dobija iz njenih semenki ...

Search